Terima Kasih :)

Friday, 24 June 2011

Ayah, I Love Youu, :)

Assalamualaikum,

Happy Father's Day Ayah. I love you thisssssssssssssssssssssssss much :))


First of all, I want to thanked to you for everything. Thank you for shaping me. 

Ayah, to the world, you might be one person. But to me, you might be the world. Happy Father's Day Ayah. I love you always ! :))

Saturday, 11 June 2011

Suddenly i dreamed of you last night, :'(

Assalamualaikum,

Ohh goshh. I dreamed of you last night, dayummm. Entah lah, ttbe je. Padahal taknak ingat hang pun. Tetiba sampai bawak mimpi pulak, ishhh. Baik pulak dia dengan Emah waktu tu. Siap main bluetooth lagu lagi. Hihi. Mimpi kan, mainan tidur. Mak pun baik sangat dengan dia dalam mimpi tu. I hope so oneday mimpi tu jadi kenyataan, ceitttt ! :D Rindu lah gila. Dah lama sangat sangat tak jumpe. Hm. Dah lah, malas nak fikir.

Now, nak cerita pasal apa pulak? Cuti? Hm, okay lah. Minggu kedua ni aku banyak bejalan sikit. Dah nnak habis cuti sekolah baru nak ajak aku keluar kann. Hari bila Emah pegi Kl dengan my sister, melawat abang. Then Rabu, JJ-ing. Then, Khamis KL lagi. Uishhhh. Koyakkk hidup. Haha !

Nak royakk apo lagi ni? Point update blog ni nak cerita pasal mimpi Emah je. Taknak menyimpang ke lain. Tapi nampak macam pendek sangat. Tapi takpe lah. Gtg, byebye.

Wassalam, :)

Thursday, 2 June 2011

010611, her birthdayyy !

Assalamualaikum,


Happy Birthday NURUL ATIQAH BINTI MUHAMMAD SHAHI just wanted to wish you a Happy Birthday and to let you know that you are not alone. Should you need someone to lean on, I will be here for you. Have a blast my dear FRIEND. Love yaa !

Tempat: Jaya Jusco Seremban
Tarikh: 010611
Masa: 1.00 petang

010611, tarikh yang sangat mengembirakan bagi dirinya. Hehe, i know. Hang dah dapat kek kann, seronok lah tu. :)) Tapi sorry, bukan SR. Ktorang tak mampu, sorry. Nanti insyaAllah kita sambut guna SR pulak ye. Okay, Hawa dengan Misai bg hang hadiah. Besttttt nye ! Sorry, no present from me. So sorry. I can't make it.  Paham kan kenapa, hihi. Sorry skondol. Nanti kalau takde halangan yang melintang, saya bagi. InsyaAllah, :) Seronok tak dapat surprise? Takde lah surprise mane kan? Hihi. Takpe lah, janji ape yang hang mintak tercapai. Seronokkkk kot. :DD

Untuk tatapan korang :)) :

 The birthday girl. Seronok dia kena suap :))

 Kami yang hadir. :))

Yess, kami <3 No one can separated us ! *take note :)

Kami lagii ! Saya sayangg mereka ! <3 :)

Okay, mungkin itu sahaja. Emah akan update lagi kalau ada yang baru okay ! :) See you guys soon. :)) Love yaaa ! 

Wassalam, :)