Terima Kasih :)

Saturday, 11 June 2011

Suddenly i dreamed of you last night, :'(

Assalamualaikum,

Ohh goshh. I dreamed of you last night, dayummm. Entah lah, ttbe je. Padahal taknak ingat hang pun. Tetiba sampai bawak mimpi pulak, ishhh. Baik pulak dia dengan Emah waktu tu. Siap main bluetooth lagu lagi. Hihi. Mimpi kan, mainan tidur. Mak pun baik sangat dengan dia dalam mimpi tu. I hope so oneday mimpi tu jadi kenyataan, ceitttt ! :D Rindu lah gila. Dah lama sangat sangat tak jumpe. Hm. Dah lah, malas nak fikir.

Now, nak cerita pasal apa pulak? Cuti? Hm, okay lah. Minggu kedua ni aku banyak bejalan sikit. Dah nnak habis cuti sekolah baru nak ajak aku keluar kann. Hari bila Emah pegi Kl dengan my sister, melawat abang. Then Rabu, JJ-ing. Then, Khamis KL lagi. Uishhhh. Koyakkk hidup. Haha !

Nak royakk apo lagi ni? Point update blog ni nak cerita pasal mimpi Emah je. Taknak menyimpang ke lain. Tapi nampak macam pendek sangat. Tapi takpe lah. Gtg, byebye.

Wassalam, :)

No comments:

Post a Comment