Terima Kasih :)

Saturday, 16 July 2011

Fuyooooooo !

Assalamualaikum,

Fuyoooooo, it's been a long time Emah tak update Blog ni kan. Kesian dia. Dah berhabuk habuk dah haa. Gilaaaa lah. Hihi. Bukan takda masa or apa. Just malas nak tulis lah. Nak pk ayat ayat yang panjang lagi. Tangan pun penat nak tulis. Karangan pun takboleh nak siap macam blog ni, haha. Takpa lah, bagus jugak kalau lama tak update ni. Cerita pun banyak nak di kongsi. Itupun kalau banyak. Haha ! Yang ni pun Emah dah taktau nak cerita apa. Hihi. 

Okay, let me begin with my trial SPM this Ogos. Tak sampai sebulan lagi tinggal. 15 Ogos 2011 ni tarikh trial SPM. Itu pun not really sure lagi. Tapi, bila bila pun tarikh dia, study kene buat jugak kan. Takkan dh tinggal 2 hari lagi baru nak study? Betul tak. So, I set up a faith in the chest. I decided to deactivate my Facebook account until Hari Raya. Kalau tak, i'll be complacent. I'll try to make a change. Its for my own good right. No one can help us, unless our own.

Okay next, we go to Shawwal. Our fasting month. Tinggal lagi 14 hari je kann. So, get ready lah makan banyak banyak yang boleh mengenyangkan perut selama 30 hari. HAHA ! Entah lah, macam takda semangat nak puasa lah tahun ni. Lagi lagi Raya. Macam mana nak ada semangat kalau lepas Raya ktorg sambung trial lagi. Haaa, masa ni lah nak Raya, masa tu lah nak trial. Baca buku pegi rumah orangg, kann. Haha.Orang pun cakap Emah mental lepas tu. Obsessed sangat dengan buku pun susah jugak. Tapi takda lah sampai macam tu sekali kann. Teruk sangat lah macam tu. Tapi nak kene bawak buku tu yang malas tu. Nak berangkut lagi kesana kemari. Bukan apa, tahun ni, ktorg Raya dekat Sarawak. Almost 2 years tak balik. Tak sabar rasanya. My life is there. Can't wait to meet them, my old friends. Yuhuuuu !

Haa, apa lagi ehh? Itu saja kot Emah rasa. Kalau Emah rajin nanti, Emah update lah blog ni lagi. I'll never forget this blog, hihi :) Kalau takda entry baru nanti, sorry tau. I didn't mean it. Busy trial lah tu maybe, ahaha :D Okay? I'm done. Its 0228 pagi. My flight to New York are ready to go. XD See ya guys, takde care. Emah loves you all ! :D Goodnight.

Wassalam, ;)

No comments:

Post a Comment