Terima Kasih :)

Saturday, 20 August 2011

Rezeki bulan Ramadhan ;)

Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Sihat semestinya. Kalau tak sihat, takde dok singgah kat blog Emah ni kann, hihi. Malam ni dah malam 10 terakhir Ramadhan kann. Tak berasa pulak yang kita dh lama berpuasa. Ceittt ayat aku pulak, haha.

Okay, back to the topic. Bulan puasa ni, rezeki medatang je. Seronok tau kita, hihi ;) Actually, Emah dijemput untuk berbuka puasa sebayak 2 kali tau, haha. Bangga ni. Okay kita cerita dr mula ehh.


VS

Okay, gambar di atas adalah bukti pertama. Yang ini jemputan ke Majlis Berbuka Bersama Pelajar MPV. Bukan jemputan sebenarnya, haha. Memang disuruh pegi, sebab Emah pelajar MPV, kelas 5 Cekal. I bet you all know. Gambar pertama pelajar tingkatan 5, iaitu kelas 5 Cekl, kelas saya lerr tuu. Hihi. Gambar kedua, pelajar tingkatan 4. Biasa lah, memang suke menyibuk, haha. *sorry. Majlis diadakan di Restoran Sri Aden, Bandar Warisan Puteri. That day, memang kelam kabut gila. Punca utama, hujan yang sangat lah lebat. Cikgu Amrah punya plan baik punya kat sekolah. Ada bacaan doa lah. Yang best nya, Emah NAK dijadikan pengacara majlis. Tapi lastly takde, alhamdulillah. Dengan cuak nye buat ayat, last last takde. Haha :D Okay, kalau nk tengok gambar, pegi MukaBukuje ehh ;)) 



Okay, this next picture pulak, bukti kedua. Yang ini, Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak-Anak Yatim. Haa, yang ini baru betul jemputan. Sebab, kami BUKAN anak yatim ehh. Kami masih berIbu dan berAyah. Sebenarnya, majlis ini anjuran Samsung. Anak Yatim SMKDHMR yang dijemput tak dapat nak datang atas sebab sebab tertentu. So, tak cukup orang lah maksudnye ni. Cikgu pun memerlukan bantuan kami. Kami dengan rela hatinya pergi. Majlis ini diadakan di Agro Park, dekat Pilah kalau tak silap. Entah lah. Ramai lagi yang pegi sebab replacement, tapi kami je yang berperangai gila disana, ni lah jadi dia, haha ;D Makanan dia sedap gilaa, sampai air pun tk cukup. Meja ktorg je air berapa kali tambah entah, haha ;) Pelahap kan, muehehe. Maaf lah, gambar ni je, tak banyak. Camera lupa nak bawak. So apa yag korang nampak kat gambar tu pun taktau kan, sebab kabur, hihi sorry.

Hmm, maybe ni je kot. Perut sakit gila ni, tak tahan. Night buddies ! ;)

Waalaikummusalam, ;)

No comments:

Post a Comment