Terima Kasih :)

Saturday, 14 May 2011

Girls Day Out ! *big smile :)

Assalamualaikum,

13 Mei 2011, Jumaat semalam. Hari perjumpaan semua. Lesbolesbo berkumpul, hehe :) Emah, Mira, Natsu, Ila, Ieqa, dan Zara. Hari outing semua. Yeahhman ! Mira ambik saya dirumah. Dalam pukul 2 lebih kalau tak silap. Lepas tu, kami gerak pegi Lake Garden terus. Lepas Ila sampai, Natsu pun sampai. Kami carik tmpat yang strategik sikit untuk melepak. Tengah-tengah tu jugak jadi pilihan kami ber-7. Okay, borak panjang sangat sangat. Girlss, biasalah. Gosip, hehe. Lagi-lagi bila dah berjumpa macam tu. Ape lagi, memang sorang-sorang keluar cite, :)) Then, cite punye cite. Bosan pulokkk. Okay, capture-ing capture-ing lah kami. Ape lagi. Kalau nak tengok gambar, tengok FB Cik Puan AmiraMZ kite ye, 

Amira Zemiesya Zabidi *sile tengok album dekat die lah ye :)

Saya ade sikit-sikit je gambar kat sini. Sebab kang masuk semua, banyak pulak. Banyak gambar ni, rugi tak tengok. aya dah bg link tu, tengok lah ye. Jangan segan silu, muehehehe :3

 Bila kami berjumpa, saya sayang mereka ! <3

 I Loveeee her, *AmiraMZ

 I Loveee both of you :) *Natsu (pink)

 AmiraMZ, Zara, Ieqa. *yes, mereka tidak boleh dipisahkan :))

 Zara and Ieqa. *seronok kenal dorang. gelak tak brenti :DD

 The power puff GIRL ! ! HAHA ! :))
Selamat tinggal sayanggg AmiraMZ , jangan lupa saya 3 bulan nanti. :)

That's all maybe, take care awak awak semua. Love youuu ! :))

Wassalam, :)

No comments:

Post a Comment