Terima Kasih :)

Sunday, 8 May 2011

"Jauh jalan ..."

Assalamualaikum,

Okay, saya baru balik dari KL. Semalam PD, harini KL. Jauh jalan saya 2 hari ni kan. Orang ajak, saya ikut jelah. Kang tak pegi, kecik hati. Tapi yang PD tu memang saya nak ikut, walaupun dorang tak ajak. Haha. KL ni orang ajak. Kang tak pegi, kecik pulak hati dorang kan. Takpe lah, ikut jelah. Janji perut kenyang. Taknak lah cerita pasal KL, takde yang menarik. Penat adelah. Penat sebab teman dorang shooping. Sana sini ikut dorang. Skru kaki pun tanggal. Nasib 'fulus' tak keluar, miahaha :3 Taknak lah cerita KL. Tuka topik okay.

Okay, next. Esok isnin. Sekolah. Erghhhh, malasnye. Penat lah. Baju tak iron lagi. Buku tak kemas. Macam mano ni? "Ohhh malas, please GO AWAY ! I need to STUDY lah." "FB FB, dah dah lah tu awak nak menghayalkan orang." Selasa saya exam, satu hapak pun tak ready lagi.  Part yang paling tak sabar nye, SCHOOL HOLIDAYY ! Ya Allah, can't wait. Mane hala tuju saya waktu tu pun saya kurang pasti. Mintak-mintak ade orang bawak keluar. Haha. "Ewahh, exam pun tak lagi, dah fikir cuti ye Emah," HAHA! Saya ni syok sendiri lah, cakap sorang-sorang. Gile ke hapee. Hikhik :3Act, saye tengah bosan yang amat ni. Nak iron baju memang malas. Ape nak jadi pun saya taktau lah. Banyak betul syaitan dalam badan yang menghasut ni. Grrrr. Hm, ape lagi eh? Tu je kot. Gtg, bosan bosan dan bosan. Byebye, take care anda semua. Emah Khalik saya korang. :))

Wassalam, :))

No comments:

Post a Comment