Terima Kasih :)

Wednesday, 11 May 2011

Mid year exam melanda "--"

Assalamualaikum,


Okay, for three weeks saya kene hadap semua buku. Mid year exam melanda ! Grrrr "--" Hanya bertawakal dengan keputusan yang bakal menimpa. Today, baru hari kedua exam. Saya ada lagi sebelas hari nak hadap buku sebelum tutup buku sebab nak cuti. Haha ! Tak sabar nak cuti, maaf ye buku. Tapi, confirm akan bukak juga buku tu cuti nanti. Kelas tambahan ye. Jangan lupa yang tu. Sangat penting bagi tahun-tahun akhir macam ni. Esok Khamis 9 Mei exam BI. Jumaat, Sej. Erghh, damn lah. Bila saya nak habis sekolah ni? Another six month nak SPM. Takut. Tapi nak cepat habis sekolah. Apodahh. Hm, padahal exam, tapi sempat jugak online, update blog lagi tu. Hehe, sorry mak. Bosan lah.

Next, jiwa kacau? Masih mengacau lagi ke? Saya pun kurang pasti. Kadang-kadang tu adalah teringat. Tapi nak buat macam mane. Bak kata AmiraMZ, "let bygone be bygones" kan sayangg kan, hehe :) Buka buku baru ye kite sekarang ni. Btw, i can't wait to see my babyy this Friday afternoon. Hoho, korang takboleh ikut, takboleh ikut, :PP *dengki, haha :D See you soon my dear, tkcare :)

Wassalam, :)

1 comment:

  1. heeeee, titew dah jumpe dah kan shayanggg <3 ayang die angat2! hihih.

    ReplyDelete