Terima Kasih :)

Thursday, 19 May 2011

"Why do all people want to leave me all alone?"

Assalamualaikum.

Yes, tajuk tu. Kenapa dengan tajuk tu? Kenapa? Sangat menyentuh hati perasaan jiwa dan raga right? Absolutely yes. Now, semua orang nak pergi dah tinggalkan Emah. Semua nak mencapai cita-cita masing-masing. Emah faham, and Emah akan buat benda yang sama jugak nanti. Tapi, lama lagi, that's why lah macam takboleh terima kenyataan yang Emah akan keseorangan. Takdelah, kalau balik dr sekolah tu, mesti ade je yang memekak and bising-bising kat rumah ni. Dengar dorang gelak, kaklong membebel, Alem melalak. Haihhh, lepas ni, sunyi lah rumah. 

To my sister, Bushra Khalik i'm gonna miss you. Selamat menempuh kehidupan baru kaklong ku. Haha. Yang sebenarnya, she's leaving soon. Mayb jauh dari ktorang semua. Sebab die nak pergi praktikal dah. I wish you all the best. Don't forget your lil sis yang comel kiut miut ni okay. Lepas ni, susah lah nak jumpa hang. Hang pun mesti jarang balik. Saya pulak SPM tahun ni, memang susah lah nak keluar rumah. *bajetbajetbajet, *poyopoyopoyo, HAHA! Sebelum adik comel lupa, kakaknya jaga diri elok-elok ya. Jangan lupa makan. Emah nak, kaklong pegi kurus, balik gemok, HAHA! :D

To my brother, Alem Khalik i'm gonna miss you too. Selamat menempuh kehidupan di IPB. Haha. The truth is, hes leaving soon, same goes to my sis. Alem dah nak sambung belajar. Isnin ni dah berangkat. Macam pegi oversea pulak kan, hikhik. Sorry, Emah takdpt nak tolong angkat-angkat barang macam yang hang cakapkan haritu. Saya ade exam lah. Hm entah lah, lepas ni, dengan siapa aku nk mengadu? Lend me a shoulder semua? Haha, hanya aku dan engkau saja yang tahu, kann. Hang jangan lupa aku pulak. And insyaAllah, i'll tkcare your Jue. And sebelum adik comel mengundurkan diri, ingat pesanan beta. Hang jada diri elok-elok. Makn jangan lupa, solat and apa semua. Belajar betul-betul, ingat mak ayah. You are the one and only. I'll be cooming soon. Hehe. 

That's all for now maybe. I'll be back ! Byebye :)

Wassalam, :)

No comments:

Post a Comment