Terima Kasih :)

Tuesday, 31 May 2011

Yeaayyyyy ! :D

Assalamualaikum.

Okay, dah lama sangat tak update. Genap 11 hari tak update blog ni. Bukan TAKNAK update, tapi blog ni yang buat hal. So, jangan salahkan Emah ye. Blog ni haa buat hal, ttbe takleh bukak. Dah login, tapi takdapat. Dah jumpa one girl ni, nama die EIMA RAHMAN, dia lah yang tolong betulkan Emah punye blog ni. I am really thanked to her. Kalau tak, memang berkurun lah blog ssayee ni tak ber-update ye, hehe :) Thanks once again EIMA.

Mid year exam, just kill me, grrrrr. Add Math, Math, Science, Sejarah, haiihhhh. Ape nak jadi dengan paper paper tu semua, jadilah. Saya terima seadanya. I'd try my best mum and dad. Sorry. Hm, entah lah,. I accept the fate. Berdoa jelah kann. :) Pray for my success world, thank you. Really appreciate that. Hehe. 


Holiday, its mean a lot to me. I don't know why. Sebab nak jalan jalan kot. Merehatkan mida otak semua. Harini, masuk hari ke 5 cuti. And sampai sekarang, Emah tak going mane mane. Duduk rumah je, is the best place kot. Muehehe. :3 Lagion, macam mane Emah tak duduk kat rumah je, dah takda sapa nak mengajak keluar jalan jalan. Memang di rumah saja lah jawabnya. Haha ! Just inform me kalau nak ajak Emah keluar. Hehe :) Okay? 


Goodbye May, Hello June.
" JUNE, be nice to me okay, thank you. "


Wassalam, :)



No comments:

Post a Comment